Jednostavna kupovina
Jednostavna kupovina

Klikom do željenog proizvoda

Sigurna kupovina
Sigurna kupovina

Brzo i jednostavno plaćanje

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Na teritoriji Srbije

Način isporuke

Uređaji, koje ste poručili putem internet stranice VOX cluba, mogu Vam biti isporučeni putem kurirske služba, sa kojom VOX club doo sarađuje (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas) a možete ih preuzeti i lično u prodavnici. Pošiljka se isporučuje na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite na Vašoj adresi lice koje će preuzeti pošiljku. Pre same isporuke neko će Vas kontaktirati kako bi dogovorio tačno vreme isporuke.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Vaša je obaveza da, u mestu prijema, obezbedite prostor u kome je moguće otpakovati uređaj i vizualno ga pregledati i videti da li postoje oštećenja. Ukoliko nije obezbeđen prostor u kome može fizički da se izvrši otpakivanje i provera, isto će se uraditi u najbližoj mogućoj tački mesta isporuke. Ukoliko se prilikom pregleda utvrdi da je aparat oštećen imate pravo da odbijete prijem robe. Po prijemu robe potpisujete dokument kojim potvrđujete da ste uređaj primili u neoštećenom stanju.

Kurir će svaku pošiljku pokušati da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon, koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. U ovom slučaju smatramo da ste odustali od kupovine i vratićemo Vam isplaćen iznos umanjen za troškove neuspešne isporuke, a o ovome ćemo Vas obavestiti putem e-maila.

 

Rok isporuke

Poručeni uređaj biće Vam isporučen u najkraćem roku, a u skladu sa našim mogućnostima i zakonskim rokom od 30 dana od zaključenja ugovora.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj: 011 3111971 ili e-maila na adresu: office@voxclub.rs

 


NAČIN POVRAĆAJA SREDSTAVA I ROBE

Povraćaj robe se može vršiti jedino u slučaju odustanka od ugovora i u slučaju postupka reklamacije, kada je došlo do raskida ugovora i povraćaja sredstava.

Povraćaj sredstava se može vršiti jedino u slučaju odustanka od ugovora i u slučaju kada je u postupku reklamacije došlo do raskida ugovora. PRAVO NA ODUSTANAK OD UGOVORA

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora, bez navođenja razloga. Po isteku roka od 14 dana od dana zaključenja ugovora, proizvod se više ne može vratiti.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu odnosno izvan poslovnih prostorija. Izjavu za odustanak od ugovora kupac može preuzeti OVDE

Istu izjavu potrošač je dobio putem e-maila, sa nazivom potvrda porudžbine

Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora o prodaji na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata prodavcu.

Potrošač je dužan da vrati robu prodavcu bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao izjavu za odustanak, odnosno od dana kada je dobio obaveštenje od prodavca da je prodavac primio obrazac o odustanku od zaključenog ugovora na daljinu, a po isteku roka, roba se ne može vratiti.

Troškove povraćaja uređaja i sredstava u slučaju odustanka snosi potrošač. Uređaj se vraća na adresu navedenu u obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu.

Povraćaj robe

Novac se kupcu vraća po prijemu uređaja i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen, sa original ambalažom i ispravan. Prilikom povraćaja robe mora se priložiti račun-otpremnica koju je kupac dobio uz uređaj.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Ukoliko se pri prijemu uređaja utvrdi da je uređaj oštećen, ovlašćeno lice  VOX club doo-a će utvrditi stepen oštećenja i srazmeran procenat umanjenja povraćaja potrošaču isplaćene cene. U slučaju kada je stepen oštećenja toliko veliki da se proizvod više ne može prodavati, potrošač gubi pravo na povraćaj isplaćene cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Povraćaj sredstava

Prodavac je dužan da kupcu vrati iznos koji je kupac platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 1 (jednog) radnog dana od dana kada je prodavac primio uređaj nazad i potvrdio ispunjenost uslova za povraćaj robe definisanih u prethodno navedenom poglavlju.

Prodavac vraća sredstva kupcu na isti način kako ih je od kupca primio.
Sve troškove transakcije snosi kupac.