Jednostavna kupovina
Jednostavna kupovina

Klikom do željenog proizvoda

Sigurna kupovina
Sigurna kupovina

Brzo i jednostavno plaćanje

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Na teritoriji Srbije

Mašine za pranje veša

Mašine za pranje veša

Veš mašine

Veliki kapacitet, praktični i pažljivo dizajnirani programi prilagođeni su brzom savremenom stilu života. VOX veš mašine   pogodne su i za pranje odeće naših najmlađih, brinu o osetljivoj koži, jer koriste naprednu tehnologiju koja iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Mudar izbor.

A+++
A+++

ŠTEDITE - Uređaji energetske klase A+++ troše čak 60 odsto manje električne energije u odnosu na energetsku klasu A. 

Antialergijski program
Antialergijski program

DODATNO ISPIRANJE, PRIJATELJ OSETLJIVE KOŽE – ostaci deterdženta u odeći ponekad mogu da izazovu alergijske reakcije kod osoba sa nežnijim tipovima kože, naročito kod dece i odojčadi. Antialegrijski program je poseban metod dodatnog ispiranja koji u potpunosti oslobađa tkaninu od zaostalih količina praška.

Brzo pranje 15 minuta
Brzo pranje 15 minuta

MINIMALNA POTROŠNJA ZA MAKSIMALNU HIGIJENU – Kada vodite aktivan život, bilo da svakodnevno trenirate ili menjate garderobu nekoliko puta u toku dana, brzo vam se nagomila mnogo veša koji više nije za nošenje, ali ni za temeljno pranje. Uz ovaj izuzetno štedljivi program, veš će biti higijenski opran za samo 15 minuta na temperaturi od 30C, uz minimalnu potrošnju vode i električne energije.

Hladno pranje 20C
Hladno pranje 20C

ENERGIJU ŠTEDI, BOJA NE BLEDI – Perite odeću intenzivnih i jarkih boja koristeći revolucionarni program HLADNOG PRANJA. Na temperaturi od samo 20C ovaj program postiže optimalnu higijenu uz minimalni utrošak energije i potpuno očuvanje boje tkanine.

Intezivno natapanje
Intezivno natapanje

TEMELJNO ISPIRANJE BEZ TRAGOVA PRAŠKA – funkcija INTENZIVNO NATAPANJE obezbeđuje dodatno natapanje tkanine. Ovim programom veš se potpuno oslobađa od svih tragova deterdženta.

Niklovan grejač
Niklovan grejač

BEZ KAMENCA ZA DUŽI RADNI VEK  - inovativna tehnologija sprečava formiranje naslaga kamenca na grejaču, čime se štedi energija i značajno produžava radni vek mašine.

Zaštita od alergija
Zaštita od alergija

SVE VIŠE LJUDI PATI OD ALERGIJA, KAKO SE ZAŠTITI? – Zbog brzog tempa života i svakodnevne izloženosti stresu, poremećena je funkcija imunog sistema kod sve većeg broja ljudi. Usled toga postajemo sve podložniji bakterijskim infekcijama, dok alergijske reakcije na pojave iz uobičajenog okruženja postaju sve češće i burnije. VOX koristi naprednu tehnologiju, jedinstvenu na našem tržištu, koja iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Najnovija ALLERGY SAFE funkcija efikasno odstranjuje polen, prašinu, grinje, gljivice, buđ, pseću i mačju dlaku, kao i sve tragove mikroorganizama Aspergillus niger, Escherichia coli, Candida albicans i Staphylococcus aureus. Ova jedinstvena funkcija vam omogućava da budete potpuno bezbedni i zaštićeni.

Sigurnosno zaključavanje
Sigurnosno zaključavanje

Vrata ne mogu da se otvore tokom procesa pranja. Decu često privlači rad mašine za pranje veša, ali sada mogu slobodno da se šetaju prostorijom u kojoj se ona nalazi, bez bojazni da bi moglo da se desi nešto nepredviđeno.

Daily 60°C / 60min
Daily 60°C / 60min

KAD JE VREME DRAGOCENO – Ako imate decu koja se bave sportom i igraju se napolju, znate da se njihova odeća dosta prlja i zahteva često i temeljno pranje. DAILY 60C/60’ je idealan program za svakodnevno pranje prilično zaprljanog veša, jer na temperaturi od 60C obavlja kompletan posao za samo jedan sat!

Unbalance control system
Unbalance control system

UNBALANCE CONTROL SYSTEM – u slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski preraspoređuje težinu punjenja i prilagođava brzinu obrtanja kako bi se postigla optimalna efikasnost pranja.
 

string(0) ""
string(0) ""