Jednostavna kupovina
Jednostavna kupovina

Klikom do željenog proizvoda

Sigurna kupovina
Sigurna kupovina

Brzo i jednostavno plaćanje

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Na teritoriji Srbije

Uslovi korišćenja i internet prodaje

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014, 6/2016 - dr. zakon i 44/2018 - dr. zakon), svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem naše Internet prodavnice obaveštavamo:

 

Poštovani potrošači,

 

Prodaja putem VOX club internet sajta obavlja se u okviru naše registrovane delatnosti i smatra se prodajom na daljinu, a u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014, 6/2016 - dr. zakon i 44/2018 - dr. zakon) (u daljem tekstu: Zakon). Svi podaci prodavca istaknuti su na dnu svake stranice, zajedno sa adresom za izjavljivanje reklamacije.

Pre kupovine na VOX club internet stranici molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korišćenja i internet prodaje VOX club internet stranice i upoznate se sa navedenim Uslovima (u daljem tekstu: Uslovi). Kupovinom (i korišćenjem) na VOX club internet stranici potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili objavljene Uslove.

VOX club doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove, unošenjem izmena u ovaj tekst. Kako se Uslovi mogu promeniti od Vaše poslednje posete, predlažemo Vam da povremeno posetite ovu internet stranicu i proverite da li je došlo do promene Uslova.

Značenje određenih pojmova:

1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.voxclub.rs i njegovom sadržaju.

2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje uređaj.

3. Prodavac u slučaju kupovine korišćenjem ove internet stranice je VOX club doo.

Sve informacije koje su Potrošaču potrebne u skladu sa Zakonom, odnosno o kojima je Prodavac dužan da ga obavesti, nalaze se na našoj internet stranici i predočene su u ovim Uslovima.

Kompletan sadržaj objavljen na ovoj internet stranici je vlasništvo VOX club doo-a i služi jedino u svrhu upoznavanja potrošača sa proizvodima koje VOX club doo ima u ponudi ili prodajom istih.

Zabranjeno je koristiti sadržaj objavljen na ovoj internet stranici u svrhe suprotne navedenim, reprodukovati, kopirati odnosno izmeniti ili na bilo koji drugi način zloupotrebiti u javne ili privatne, kako komercijalne tako i nekomercijalne svrhe.

 

UPUTSTVO ZA VRŠENJE INTERNET KUPOVINE

Kupovina na našoj internet stranici je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Registracija nije uslov za obavljanje kupovine, kupovinu je moguće izvršiti i kao gost. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA i po završetku registracije stići će vam e-mail sa potvrdom da ste se uspešno registrovali.

Kada pronađete proizvod(e) koji želite da kupite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete na dugme DODAJTE U KORPU. Ukoliko proizvod nemamo na stanju, klikom na dugme PROVERITE DOSTUPNOST otvoriće Vam se prozor pomoću koga ćete nam poslati direktno e-mail sa Vašim upitom. Ukoliko samo želite da se informišete o karakteristikama uređaja potrebno je da kliknete na sliku uređaja.

Kada završite sa odabirom, klikom na   u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.

Nakon toga, odaberite jedan od dva načina isporuke, a to su lično preuzimanje ili isporuka na željenu adresu.

Potom odaberite način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za napomenu.

Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa Uslovima, a Vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade i preuzimate na sebe obavezu plaćanja poručenog proizvoda.  Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem e-maila ili telefonskim putem. Nakon realizacije svake kupovine na e-mail adresu stići će Vam potvrdni mail sa nazivom ‘’Potvrda porudžbine’’. Ovaj e-mail sadrži sve relevantne podatke o Vašoj kupovini, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Takođe, kao prilog e-maila dostavićemo Vam  Izjava za odustanak od kupovine i Obaveštenje.Tek nakon dostavljanja e-maila sa nazivom "Potvrda porudžbine" od strane VOX club doo na Vašu e-mail adresu, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. 

Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
 

Želimo Vam prijatnu kupovinu!

 

CENA PROIZVODA

Prodajne cene istaknute su na sajtu uz svaki proizvod i u cenu je uračunat PDV.

Cene su iskazane u dinarima. Sva plaćenja se vrše u dinarima. Ukoliko se proizvod plaća deviznom karticom, sredstva će se automatski konvertovati u dinare, po kursu poslovne banke prodavca.

Cene istaknute za kupljene proizvode smatraju se finalnim cenama na dan porudžbine i naknadne promene cene ne utiču na već realizovanu kupovinu. Cena proizvoda ne uključuje ugradnju, montažu, puštanje u rad, deblokiranje, povezivanje električnog kabla i druge slične radnje.

Nakon realizacije svake kupovine na e-mail adresu stići će Vam potvrdni mail sa nazivom ‘’Potvrda porudžbine’’. Ovaj e-mail sadrži sve relevantne podatke o Vašoj kupovini, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Takođe, kao prilog e-maila dostavićemo Vam ugovor o kupovini na daljinu, izjava za odustanak od kupovine i obaveštenje.Tek nakon dostavljanja e-maila sa nazivom potvrde porudžbine od strane VOX club doo na Vašu e-mail adresu, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana.

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

VOX club doo se trudi da karakteristike svih proizvoda na internet stranici budu što preciznije i tačnije definisane.

VOX club doo ne garantuje da su sve navedene karakteristike uređaja i slike uređaja 100% tačne i potpune.

Ukoliko se desi da proizvod koji ste kupili odstupa od navedenih karakteristika na internet stranici, kupljeni proizvod možete vratiti u skladu sa ovim Uslovima.

Slike objavljene na internet stranici VOX cluba koje se odnose na proizvode ponekad obuhvataju i okruženje proizvoda, kao i predlog dizajna dodatnih elemenata koji se naknadno ugrađuju. Predmet kupovine su isključivo uređaji bez dodatnih elemenata, koji se mogu nalaziti na fotografiji. Ugradna tehnika se prodaje bez panela (fronta) i ručki, koje kupac naknadno ugrađuje i uklapa u svoj enterijer.